Reijo etsi Helsingin kantakaupungista asuntoa, joka olisi järkevä investointi mutta samalla tarvittaessa myös mieluinen kaupunkikoti omaan käyttöön.

Reijo Grönholm:

Fantastinen palvelu. Olisi täysin mahdotonta päästä omien arkikiireiden ohella samaan lopputulokseen yhtä perusteellisen prosessin kautta. Oman ajan ja vaivan säästö on huikea.

Annan  bisneksessa, kuten kiinteistövälityksessäkin, on lähtökohtaisesti intressiristiriita, kun palveluntarjoajan intressissä on hoitaa homma mahdollisimman nopeasti ja pienellä työpanoksella

Voin vilpittömästi sanoa, että minulle  ei kertaakaan tullut tunnetta, että Anna  olisi kyllästynyt prosessiin tai tahtoisi meistä nopeasti eroon. Päinvastoin hän suhtautui jopa meitä kriittisemmin  potentiaalisiin kohteisiin. Asunnon haku oli järjestelmällistä ja hyvin analyyttistä aina meidän erityistoiveet huomioiden. Kun me innostuimme liikaa, palautti Anna meidät maan pinnalle. Kaikesta näkee että Anna nauttii siitä mitä tekee ja on aidosti kiinnostunut auttamaan asiakasta.

Pari kuukautta kestäneen etsinnän jälkeen Annakin innostui löydettyään meille erittäin valoisan ja huikeilla näkymillä varustetun kauniin, järkeväpohjaisen asunnon peruskorjatusta taloyhtiöstä ja vielä erinomaisella sijainnilla. Ostajakandidaatteja oli jonoksi asti, mutta Annan mainion myyjäprofiilianalyysin avulla loimme älykkään tarjousstrategian, joka päihitti muut.