MIKSI TARVITSET KOIJAA?

Koija tekee asunnon etsimisestä ammattimaista, tehokasta ja systemaattista. Mikäli etsit asuntoa pääkaupunkiseudulta ja tunnistat itsesi alla olevista kuvauksista, käänny Koijan puoleen.

Ammattitaitoa arvostavat

Oma osaaminen Helsingin kiinteistömarkkinoista, hintatasosta ja rakennustekniikasta ei välttämättä tunnu riittäävän. Asuntolainaehtojakin on hankalaa verrata. Kunhan rinnalla olisi luotettava asiantuntija. Koija on asunnonostajan asiamies.

Epävarmat

Muutto on saattanut olla ajankohtaista jo pitkään. Nykyinen koti ei enää vastaa asumistarpeita, mutta kun ei tiedä mihin suuntaan asuntomarkkinat ovat kääntymässä, vai ovatko kääntymässä? Pitäisikö sittenkin vielä odottaa? Koija selkeyttää asioita asiakkaan intressejä silmällä pitäen.

Hintatietoiset

Kun laskee arvoa omalle ajalle ja hermojen säästämiselle sekä sille, että saa ammattilaiselta apua kohteen hinta-arviossa ja tinkimisessä. Silloin ymmärtää, että ostamalla palvelun Koijalta säästää enemmän kuin maksaa.

Kiireiset

Aika ei yksinkertaisesti riitä. Asunto pitäisi löytyä, mutta oma aika on kortilla työkiireiden, matkustamisen, perhetilanteen tai minkä tahansa muun syystä. Kunpa olisi enemmän aikaa… Koijalla on.

Lapsiperheet

Ruuhkavuosia elävät lapselliset saattavat kokea, etteivät voimat riitä kaikkeen. Oikotiellä roikutaan työajalla ja öisin, asuntonäyttöihin yritetään ehtiä kotitöiden lomassa, ja näytöissä keskittyminen on hankalaa, kun jälkikasvu pyörii jaloissa. Kunhan se koti jo löytyisi. Koija auttaa löytämään uuden kodin.

Muualta muuttavat

Toisella paikkakunnalla asuvilla ei välttämättä ole mahdollisuutta etsiä asuntoa itse. Eikä aluetuntemuskaan ole paras mahdollinen, saatikka tietoisuus hintojen vaihtelusta alueiden välillä. Kunhan joku osaisi neuvoa ja samalla valvoa asuntomarkkinoita paikan päällä. Koija auttaa.

Seniorit

Uusi elämäntilanne edessä. Muutto pienempään, helppohoitoisempaan kotiin olisi suotavaa, mutta kynnys lähteä oman kodin turvasta on korkea. Kunhan joku huolehtisi kokonaisuudesta. Koija huolehtii.

Sinkut

Asunnonostaminen on suuri päätös ja yksinelävälle myös yksinäinen. Kunhan rinnalla olisi joku, jonka kanssa pohtia riskinottoa ja muita askarruttavia asioita. Koija tukee.

Turhautuneet

Asunnonhakuun saattaa kyllästyä. Kun on jo käyttänyt paljon vapaa-aikaa asuntonäyttöihin tuloksetta, saattaa iskeä uskon puute. Kunhan joku muu voisi hoitaa homman. Koija auttaa.

Työnantajat

Kun asunnonetsiminen vie työntekijältä valitettavan paljon aikaa, myös työajalta, työnantaja voi ostaa palvelun Koijalta. Koija keskittyy asunnonhakuun ja työntekijä voi rauhassa keskittyä omaan leipälajiinsa.

Vaativat

Oikotieltä ei löydy mitään omaan makuun. Pitäisi etsiä laajemmin, markkinoiden ulkopuolelta. Tähän ei kuitenkaan itse halua lähteä, kunhan joku muu sen tekisi. Koija ottaa hasteen vastaan!

Oli syysi mikä tahansa, autan sinua löytämään tarpeisiisi, esteettisiin mieltymyksiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi sopivan kodin.

Millaisen kodin sinä haluat? Minä löydän sen sinulle.

Soita 040 5503264 / Anna