Ulkomailla asuva suomalainen nainen halusi ostaa sijoitusasunnon Helsingistä, joka tulevaisuudessa voisi tulla myös omaan käyttöön. Hakukriteerit olivat täten monimuotoiset: toisaalta asunnon piti olla sijoituksena hyvä ja tuottaa positiivista kassavirtaa – toisaalta myös henkilökohtaisilla mieltymyksillä oli hyvin tärkeä rooli, varsinkin sijainnin osalta. Löysimme kahden kuukauden etsinnän jälkeen avoimien markkinoiden ulkopuolelta sopusuhtaisen ja valoisan kaksion vehreine näkymineen hyvästä taloyhtiöstä.

Maria Simula:

“Anna teki aluksi toiveitteni pohjalta kartoituksen ja laskelmat, joita seurasimme tarkkaan myyntiin tulleiden kohteiden kanssa. Jos alussa määrittelemämme kriteerit eivät täyttyneet emme käyttäneet turhaan aikaa vaan siirryimme seuraavaan kohteeseen. Melko nopeasti huomasimme, että haluamallani alueella oli liikkeellä kilpailevia ostajakandidaatteja jotka olivat valmiita maksamaan korkeahkoja hintoja alueen asunnoista. Jatkoimme kuitenkin rauhassa omalla agendallamme. Loppujen lopuksi kohdalle osui sopivaan hintaan loistokunnossa oleva asunto erittäin hyvin hoidetusta yhtiöstä! Asunto ei ollut vielä julkisessa myynnissä, joten Annan kontaktit auttoivat tässä.

Asunto ei ollut vielä julkisessa myynnissä, joten Annan kontaktit auttoivat tässä.

Kymmenen tunnin aikaerosta huolimatta Anna oli todella joustavasti tavoitettavissa ja soittelimme skypellä aina kun tilanne sitä vaati, välillä melko epätavallisiinkin aikoihin. Muutenkin kommunikointi oli täsmällistä ja sain raportteja katsotuista asunnoista Annan kommenttien kera säännöllisesti. Anna hoiti myös kaiken kaupantekoon liittyvän paperityön ym puolestani, koska en päässyt paikalle edes itse kaupantekotilaisuuteen. Kaiken kaikkiaan minulle koko prosessi oli erittäin helppo!”