Onneksi olkoon, ensimmäinen vuosi yrittäjänä on takanapäin ilmoittaa minulle LinkedIn. Mahtavaa. Miten se meni näin nopeasti? Onneksi on monta vuotta lisää edessäpäin.

Vuosi on ollut valtavan opettavainen. Pahinta on ollut pelko, mutta siitäkin olen selvinnyt tekemällä työtä ja olemalla itselleni armollinen. Yrittäminen ei itse asiassa ole niin vaikeaa, kunhan yrittää.

Ihaninta on onnelliset asiakkaat

Ihaninta puolestaan on ollut onnellisten asiakkaiden palaute, onnistumisen ilo, vapaus ja oikeus tehdä sitä mistä itse tykkään ja tavalla jota koen omaksi ja oikeaksi. Ihmisten auttaminen uuteen kotiin ja hyviin asuntosijoituksiin on minulle äärimmäisen palkitsevaa.

Eräs asiakas totesi asuntohakuprosessin päätyttyä, että oli oppinut minulta valtavasti, toinen että ikinä aikaisemmin hän ei ole tehnyt niin valveutuneita asuntokauppoja kuin tällä kertaa. Kolmas kiitteli ripeyttäni, ilman apuani asunto olisi mennyt ohi suun, neljäs puolestaan sinnikkyyttäni, sitä että visusti pidin kiinni agendastamme vaikka markkinat eivät olleet suotuisat, ja viides perusteellisuuttani. Myös toimintatapaani on kiitelty – täsmäisku, eli suora yhteydenotto hakukriteereitä vastaavan asunnon omistajaan ei luonnistu kaikilta.

Kiitos!

Kiitos rakkaat asiakkaat teille luottamuksesta, kiitos yhteistyökumppanit ja koko Koijan entourage menestyksekkäästä ensimmäisestä vuodesta. Tästä se lähtee, Koijan tarina on vasta alkanut!

Anna