Kesä on jo täällä ja kesälomat lähestyvät mutta vielä ei asunnonostajan kannata vetäytyä lomamoodiin. Myyntiin tulee nimittäin edelleen päivittäin uusia kohteita. Perinteisesti asuntomarkkinat hiljenevät kesäksi mutta ihan vielä ei ole sen aika, vaan vielä löytyy aktiivisia myyjiä. Kysymys kuuluu löytyykö myös aktiivisia ostajia?

Vastavirtaan

Sijoittajana kannattaa usein tehdä juuri päinvastoin kuin harmaa massa välttääkseen pahinta kilpailua. Asuntomarkkinoilla ostajan kannattaa olla hereillä kun muut nukkuvat. Moni ostaja on jo henkisellä tasolla luovuttanut, päättänyt että syksyllä sitten etsitään uutta kotia todenteolla, nyt nautitaan kesästä. Fiksu tekee siis päinvastoin, käärii hihat, nostaa valmiustasoaan ja on valmiina iskemään kiinni!

Myyjät tositarkoituksella

Myyntiin tulevien asuntojen määrä on toki jo laskussa. Mutta edelleen uusia kohteita ilmestyy, ja mitä parasta, ne kohteet ovat todennäköisesti myynnissä tositarkoituksella, sillä toiveella että menisivät kaupaksi ennen lomia. Joten ostajat, skarpatkaa vielä hetki, edessä on pari viikkoa ostajan kissanpäivät. Juhannukseen asti kannattaa olla hereillä. Itse olen ainakin.

Anna