Mikä virstanpylväs! Tässä yritykseni Koijan ensimmäinen ja myös henkilökohtaisesti minun ensimmäinen blogipostaus ikinä! Syystä että olen perustanut Koijan, ryhtynyt yrittäjäksi ja parasta aikaa olen lanseeraamassa Koijan kotisivuja! Päätä huimaa, vaikka jalat pysynevätkin nöyrästi maassa.

Kotisivuillani kohdassa “Anna” kerron enemmän itsestäni ja matkastani yrittäjäksi. Tässä ensimmäisessä blogipostauksessa haluan kertoa Koijasta.

Mikä Koija?

Koija on sinun helpoin tiesi uuteen kotiin. Koijan leivissä autan ihmisiä löytämään heidän tarpeisiinsa, toiveisiinsa ja kukkarolle sopivan ja järkevän kodin. Olen asunnonostajan asiamies ja konsultti, personal shopper, projektipäällikkö ja juoksupoika.

Sen lisäksi, että seuraan reaaliaikaisesti pääkaupunkiseudun asuntomarkkinoita ja mihin kauppahintaan asuntoja myydään, tunnen myynnissä olevat kohteet ja etsin asiakkailleni myös kohteita jotka eivät ole vielä ehtineet myyntiin.

Paitsi paljon aikaa vievän kenttätyön ja asiantuntemusta vaativan selvitystyön, avustan asiakkaitani myös markkinatuntemusta, ammattitaitoa ja jäitä hatussa vaativissa hinta- ja sopimusneuvotteluissa myyjien kanssa.

Asiakkaan halutessa viimeistelen toimeksiannon auttamalla myös remontin suunnittelussa ja toteutuksessa – kirjaimellisesti avaimet käteen periaatteella.

Oma maja kullan kallis

Nimi Koija tulee ruotsinkielisestä sanasta ‘koja’ joka lausutaan [koija] ja tarkoittaa majaa. Koijan tehtävänähän on löytää asiakkailleen sopiva ja kotoisa, iso tai pieni rauhan tyyssija eli maja. Samalla Koija–sana alkaa ja loppuu samoilla kirjaimilla kuin ‘Kodin ostamisen asiantuntija’. Joten Koija se on.

Koijan perustaminen on minulle kuin ulapalle purjehtiminen ja satamaan pääsy. Samalla kuin se on uutta ja jännittävää, mahdollisuuksia täynnä se tuntuu myös niin turvalliselta ja omalta. Koen, että minä olen päässyt kotiin. Ja samaa toivon myös sinulle!

Anna